Vår båthavn - Ledige plasser i vinterhavn

Dette er en trygg og moderne båthavn, sentralt i Oslofjorden.

Sjøsenteret Vallø tar vare på båten din enten du har en liten eller stor båt.Alle brygger ble skiftet ut i 2010. Nye strømsøyler med egen måler til hver kontakt og nye vannslanger rundt det hele. Alle moringer og kjettinger er nye 2010. Dette er også en vinterhavn som har et moderne bobleanlegg som holder havnen isfri hele vinteren. Er det interesse for vinterhavn, er det bare og ta kontakt.

Vår plassering:
Du finner oss på Vallø, kun 10 min fra Tønsberg sentrum. Her ligger vi sentralt med tanke på avstand til kyst og øyliv, marina, verksted, Tønsberg sentrum og Tjøme. Båthavnen ligger kun 45 min fra Drammen og 1 time fra Oslo med bil, stor parkering på land. Sjøsenteret Vallø i Tønsberg ligger fantastisk sentralt plassert i Oslofjorden med hele Tønsberg skjærgården rett utenfor døren.

Trygghet:
Vi legger stor vekt på at vi skal ha en trygg, moderne havn av god kvalitet. Pirene 1,2,3 og 4 er avlåst med port på land og egen nøkkel til deg som kunde. Både sommer som vinter er det folk i båtene og på land ved vår havn, dette gjør sitt til at sikkerheten blir ivaretatt året rundt.